lördag 17 mars 2012

inför bröllop

I augusti gifter sig syster med sin sambo och utan mig skulle ingen få några inbjudningar. Jag skulle nämligen skriva alla adresser på kuverten! För de som fnyser vill jag bara säga, utan mig - inga gäster. Just det. Men innan det drack vi lite tinto de verano och åt ost. Åt jätte mycket ost. Fy vad gott det var.


Det här fick en att längta lite extra till sommaren. Hur som helst så blev högen ganska fin när jag skrivit klart. Jag fick ändå inte lägga upp en bild, fast att det inte är någon annan än ytterst få som tittar in här då och då. Men jag lägger upp en väldans diskret bild iallafall!

Efter ett litet tag spårade vi ur en smula och började rita snuskiga saker på papper, och jag testade på att ha rosa kärlekstatueringar! 


Kompisen var naturligtvis med, han blev bortskämd till tusen. Förutom lek så fick även han massa gott. Oxfilé och ost till exempel... Han var glad och nöjd hela kvällen.Här någonstans glömde jag bort kameran men vi fortsatte kvällen med sushi och promenad. Det var ofantligt gott och efteråt blev vi alla så trötta att vi nästan somnade i soyan. Då var det dags att åka hem. Väl hemma möttes jag av en kelsjuk katt som var så glad att hon inte brydde sig att hon blev omkullsprungen av en törstig hund. Det får avrunda min lördag. Godnatt!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar